Verkoop

 

computer verkoop

 

Al ligt onze focus op verkopen en herstellen van laptops/computers, u kunt in onze winkel ook terecht voor allerlei soorten computeronderdelen en heel wat elektronica. Denk hierbij aan de nieuwste navigatiesystemen, camerabeveiliging, computers software, tablets, smartphones en nog veel meer.Kortom u vindt hier van alles terug. Onze computerwinkel beschikt altijd over een zeer ruim assortiment.

 

 

logo's computers

Z&S Media verkoopt naast consumenten 2e hands laptops ook professionele en zakelijke laptops van modellen zoals, HP, Dell, Lenovo en Toshiba. Dit zijn echte kwaliteitsproducten die men jarenlang kan gebruiken zonder grote zorgen. Mocht er iets defect raken dan kan de klant er op rekenen dat er binnen een paar dagen een reparatie van zijn systeem wordt uitgevoerd inclusief vervanging van onderdelen als het nodig is. Beslis niet te snel vóór u een laptop gaat kopen.

Stel jezelf de vraag wat je de computer precies voor gaat gebruiken. Wij vertalen uw wensen in een goed, passend en persoonlijk advies, want goede service staat bij ons altijd voorop zowel bij inkoop als bij reparatie.