Over ons

 

computers limburgZ&S Media BVBA is een familiebedrijf dat zich richt op zowel groot als detail handel (particulieren, bedrijven en scholen). Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands laptops, computeronderdelen, GPS, Smartphones, Tablets, en randapparaturen, camerbewaking, aanverwante computerzaken… Maar wij leveren, repareren en onderhouden alle merken computers en laptops, netwerken en software.

Hierbij staat professionaliteit en kwaliteit voorop en hanteren we correcte en goedkope tarieven. Bent u op zoek naar een goedkope 2e hands laptop met garantie voor uzelf, uw school of bedrijf?  dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben altijd een groot assortiment goede, betaalbare 2e hands laptops, randapparaten, aanverwante computerzaken en computeronderdelen van alle merken op voorraad. In groot/detail handel worden bij ons verkocht en op maat gemaakt zodat deze aan uw wensen voldoen.

 

computer herstelling limburgVanuit ons winkel in Genk geven we telefonisch een aangepast advies voor zowel zakelijke als particulieren klanten in de regio (provincie Limburg, Genk, Hasselt, Maasmechelen, Maastricht, Bilzen..) zowel bij het inkopen van laptops als bij het zelf oplossen of traceren van computerproblemen.

 

Van Z&S Media mag u meer verwachten, of het nu om reparatie of aanschaf van een laptop, randapparatuur, software of computeronderdelen gaat.  Een laptop van Z&S Media is altijd nagekeken en wordt verkocht met garantie.