Laptops kleinhandel – Particulieren Limburg

Bent u particulier en woonachtig in de regio Limburg en omstreken, dan kan u bij kleinhandel Z&S Media een nieuwe of tweedehands laptop aanschaffen. Onze deskundige medewerkers bezitten een brede en diepe IT kennis. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan bij het kopen van een laptop.
Wij hebben een uitstekende dienst naverkoop en kunnen en lossen computerproblemen in een mum van tijd op. Z&S Media staat voor jarenlange ervaring in het verkopen en repareren van computers en laptops en biedt deskundig advies in computer reparatie voor particulieren.

Z&S Media  is de ideale computerwinkel voor particulieren

laptops kleinhandel limburg

Waarom in onze laptops kleinhandel een computer kopen ? Een paar voordelen op een rij:

  • Wij verkopen laptops aan zeer scherpe prijzen
  • Wij verkopen alleen maar A merken, dus van hoogwaardige kwaliteit
  • Wij verkopen ook 2e hands laptops
  • Professionele medewerkers bieden ondersteuning
  • Steeds garantie op uw laptop

 

Laptops kleinhandel in Limburg

Vanuit onze laptop kleinhandel shop in Genk geven we telefonisch een aangepast advies voor particulieren klanten in de regio (provincie Limburg, Genk, Hasselt, Maasmechelen, Maastricht, Bilzen..) zowel bij het inkopen van laptops als bij het zelf oplossen of traceren van computerproblemen. Als je als particulier een laptop in onze kleinhandel koopt ben je verzekerd van professionaliteit en kwaliteit en we hanteren correcte en goedkope tarieven. Dus bent u op zoek naar een goedkope nieuwe of 2e hands laptop met garantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben altijd een groot assortiment goede, betaalbare 2e hands laptops van alle merken op voorraad. In onze kleinhandel worden de toestellen op maat van de klant samengesteld zodat ze steeds aan de wens van de klant voldoen.

 

CONTACTEER ONS

laptop kleinhandel limburg

 

Elke particulier kan een laptop in onze kleinhandel aankopen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, bel:0483/23 35 64 of 089/21 42 06, mail: service@zscomputers.be.

Of kom even langs in onze winkel in het centrum van Genk (shopping 3), ons adres is: Sint Martinusplein 11 Bus 19 in Genk (Limburg) want laptop kopen doe je in vertrouwen!

MEEST BEKEKEN PAGINA’S:

Computer herstellingen Limburg – Computer problemen Limburg – Computer Software ondersteuning – Computers Onderdelen – Laptop reparatie Limburg – GPS reparatie – laptops klein handel/particulieren – Laptops groot handel Limburg – Computeronderdelen verkoop Limburg  – Reparatie computers Limburg –  Computer herstellingen Limburg – GPS navagatie systemen verkoop Limburg – Laptops reparatie Limburg Genk – Laptops groot en kleinhandel Genk – GPS Navigatie systemen