Laptops groothandel – Limburg – Genk

Z&S Media is een laptop groothandel gelegen in de Shopping 3 in Genk Limburg. Al ligt onze focus op verkopen en herstellen van laptops, u kunt in onze winkel ook terecht voor allerlei soorten computeronderdelen en heel wat elektronica.

Laptop groothandel

laptop groothandel limburgLaptop groothandel Z&S Media Limburg verkoopt professionele en zakelijke laptops van modellen zoals, HP, Dell, Lenovo en Toshiba. Dit zijn echte kwaliteitsproducten die men jarenlang kan gebruiken zonder grote zorgen. Mocht er iets defect raken dan kan de klant er op rekenen dat er binnen een paar dagen een reparatie van zijn systeem wordt uitgevoerd inclusief vervanging van onderdelen als het nodig is. Beslis niet te snel vóór u gaat kopen en kom eens langs in onze laptop groothandel te Genk Limburg.

Wij zijn als Limburgse groothandel niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe laptops, maar ook tweedehands laptops, computeronderdelen, GPS, systemen, Smartphones, Tablets, en randapparaturen, …zijn bij ons verkrijgbaar.  Wij leveren, repareren en onderhouden alle merken computers en laptops, netwerken en software.

Koop een laptop  in het assortiment van onze groothandel

laptop groothandel limburg

 

Z&S Media de groothandel in laptops en computers is gelegen in het centrum van Genk (shopping 3) en wij zijn goed bereikbaar met de auto.

Beleef de wereld van Z&S Media en kom naar de groothandel en ontdek ons voordelige assortiment. Ons adres is: Sint-martinusplein 11 bus 19   3600 Genk

De klantendienst is bereikbaar op het telefoonnummer + 0032/483 23 35 64 of via mail op service@zscomputers.be.

 

 

Meest bekeken pagina’s:

Computer herstellingen Limburg – Computer problemen Limburg – Computer Software ondersteuning – Computers Onderdelen – Laptop reparatie Limburg – GPS reparatie – laptops klein handel/particulieren – Laptops groot handel Limburg – Computeronderdelen verkoop Limburg  – Reparatie computers Limburg –  Computer herstellingen Limburg – GPS navagatie systemen verkoop Limburg – Laptops reparatie Limburg Genk – Laptops groot en kleinhandel Genk – GPS Navigatie systemen