Herstellingen – Reparaties

 

computer onderdelen verkoop

Bent u opzoek naar een goede en grote computerwinkel dan komt u bij Z&S Media te Genk uit.

Z&S Media is specialist in reparatie van computer, laptops, GPS….. Wij zijn een onafhankelijk en erkend reparatiebedrijf. Wij hebben een eigen technische dienst en goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij bijna iedere computer of laptop deskundig repareren.

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening/dienst na verkoop, en het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard- en software, e-mail-instellingen, internetverbindingen, virusproblemen en dergelijke. In de computerzaak is er een goed uitgeruste werkplaats en zijn veel vervangende onderdelen op voorraad.

Ook als nieuwe computers of laptops elders zijn aangeschaft, kunt u deze door Z&S Media gebruiksklaar laten installeren en gegevens (zoals documenten, foto’s of e-mail berichten) van een oude systeem laten overzetten. Dit alles kan zonder afspraak. Tijdens de openingsuren kunt u uw computer ter reparatie aanbieden. Hierna wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd en krijgt u bericht wanneer deze gereed is.

Onze werkwijze bij reparatie

 

Nadat u uw computer of laptop ter reparatie bij ons hebt aangeboden, kijken wij of uw computer gerepareerd kan worden en er eventuele computeronderdelen vervangen moeten worden. Op basis hiervan krijgt u een indicatie van de repararatiekosten. Uiteraard overleggen wij de kosten eerst met de klant voordat wij overgaan tot reparatie.  Pas na uw goedkeuring gaan we uw computer of laptop repareren. Indien het aanschaffen van een andere computer of laptop wellicht voordeliger of beter is dan repareren, dan laten wij u dat ook weten. Hierbij kunt u altijd uitgaan van een persoonlijk contact en advies op maat.  U ontvangt nadat uw computer gerepareerd is een factuur met omschrijving van wat er aan uw computer of laptop gedaan is. Ook met de eventuele vervanging van computeronderdelen.  Wij voeren de laptop reparatie uit met de grootste zorgvuldigheid en voor u zo goedkoop mogelijk. Het maakt niet uit waar u de laptop hebt aangeschaft of wat er aan de laptop gerepareerd moet worden. De laptop reparatie moet immers betaalbaar blijven.

Wat wij doen is luisteren naar uw wensen waarna wij een passende offerte maken. Indien u dat wenst maken wij uw product geheel gebruiksklaar en komen dat dan bij u thuis installeren. Foto’s, documenten, muziek, mail, favorieten, enz. zetten wij over op de nieuwe pc / laptop.  We sluiten randapparatuur, zoals printer, webcam, e.d. aan. Verder leggen we rustig alles uit en is er tijd voor het stellen van vragen.  Daarnaast bieden wij bij problemen met uw pc/laptop ook hulp op afstand. Wij kunnen de meeste computerproblemen op afstand oplossen.

Wij verlenen PC Hulp of computer service aan huis, op kantoor of op school.   Onze professionele personeel kunnen bijvoorbeeld ook zorgen voor uw internetaansluiting, het aanleggen van draadloze netwerken, het aansluiten van computers, het installeren van software of het beveiligen van uw computers. De reparatie wordt uitgevoerd door deskundig en ervaren personeel, vanzelfsprekend met garantie.

reparatie1

VOOR WAT KAN U TERECHT BIJ ONS ALS SPECIALIST LAPTOP/COMPUTER REPARATIE IN LIMBURG:

Reparaties, Back-up, Data recovery, Opschonen, Parental control, Hulp op afstand, Windows start niet op, Computer loopt vast, Computer virus, Hardschijf defect, Muis loopt vast, Scherm geeft geen beeld, Blauwe scherm/blue screen, Geluid doet niet meer, Computer is traag, Internet is traag, Computer wordt warm, Computer maakt lawaai, Ventilator blaast hard, Kan e-mail niet verzenden, Outlook kan niet verzenden, Windows update, Windows activatie, Garantie, dienst na verkoop….

 

ONDERHOUDSBEURT €20, WAT HOUDT DAT IN?

Een klant kan ook zijn laptop of systeem bij ons brengen voor:

-Het stofvrij maken van de Cooling

-Het verwijderen van onnodig windows bestanden en internet browser die het systeem trager maken.

-De opstart proces van Windows optimaliseren.

-Een rapport geven van de conditie van de harde schijf en het systeem zodat de klant tijdig in kan grijpen om te voorkomen dat zijn databestanden (foto’s, tekstdocumenten en programma’s) verloren gaan.

 

ENKELE REDENEN OM BIJ ONS UW LAPTOP TE KOPEN OF TE LATEN REPAREREN:

Wilt u op een persoonlijke en oprechte manier geholpen worden tegen een betaalbare prijs?  Z&S Media biedt u graag een oplossing. Wij zijn zeer gekend in laptop reparatie in Limburg tot ver daar buiten.

a- Scherpe prijzen voor reparatie van laptop en computer.

b-U weet meteen wat de reparatie gaat kosten

c-U ontvangt steeds een offerte

d-Deskundige medewerkers

e-Laptop reparatie binnen enkele dagen

f-Wij staan garant voor betaalbare kwaliteit

g-De beste service voor de scherpste prijs

h-Garantie en een uitstekende dienst na verkoop!

 

reparatie2

 

GARANTIE

garantie

Een tweedehands laptop bij ons kopen heeft standaard één maand garantie.Mocht een klant voor een uitgebreide garantiepakket willen kiezen dan kunnen wij het volgende aanbieden: Extra 6 maanden garantie voor €40 of Extra 12 maanden garantie voor €60.Op al onze laptops, computer componenten, computeronderdelen en randapparatuur wordt garantie verleend ofwel door de fabrikant ofwel door ons.

Deze garantie is van toepassing op verkochte computeronderdelen, en laptops. Daarnaast kunnen we ook een onderhoudsgarantie aanbieden in overleg met de klant tegen betalling en dat geldt bijvoolbeeld voor internet installatie, aangelegde netwerken, enzovoorts, zowel bij particulieren, scholen als bij bedrijven en instanties.

Deze garantie heeft alleen betrekking op arbeid en door ons, eventueel, vervangen onderdelen.