Computer software ondersteuning Limburg

Heb je problemen met de software van je computer? Of weet je niet welke software je nodig hebt? Dan zit je hier goed bij Z&S Computers. Wij zijn een team van IT specialisten en bieden computer software ondersteuning en advies aan particulieren, bedrijven ens scholen.

computer software ondersteuningComputer software ondersteuning op maat

Computer software advies en ondersteuning is altijd goed meegenomen. Bij het installeren van een computer moet er steeds de nodige software voorzien worden, een selectie maken van de juiste software is niet voor iedereen weggelegd, gelukkig kan u beroep doen op het team van Z&S Computers in Genk (Limburg). Wij adviseren u welke software en computerprogramma’s er nodig zijn.

Wij adviseren en bieden ondersteuning bij elke software-installatie, bijvoorbeeld:

  • Hoe kan je veilig software downloaden

Op internet vindt je veel gratis software, maar vaak is het schadelijke. Voor een leek is het moeilijk  om schadelijke programma’s van echte te onderscheiden. Onze medewerkers kunnen u helpen om de juiste software te herkennen en te downloaden.

  • Hoe moet je de software te installeren

U heeft net een nieuwe software gekocht, maar je weet niet hoe je deze moet installeren op uw computer? Onze medewerker laat u graag zien hoe het installeren van software  werkt. Ook zullen wij u tips, triks en advies geven. Zo kan u in de toekomst software zelf installeren.

  • Hoe kan je onnodige software verwijderen

Bepaalde programma’s en software zijn niet echt nodig en deze maken uw computer trager. Staan er programma’s op je pc die je niet meer gebruikt? Dan verwijderen je die het best. Z&S Computers kan u helpen om deze software goed en veilig te verwijderen.

Computer Software installatie

computer software ondersteuningOns team kan de software voor jullie installeren, wij delen software in naar toepassingsgebied of gebruikersgroep, voor elk bedrijf of particulieren kunnen wij maat software voorzien.

Wil je naar muziek luisteren via de pc, taken of documenten maken in Word of Excel, foto’s opslaan en bewerken … Kortom voor alles wat u wil doen op je pc of laptop is software nodig. Maar welke software heb je nodig en hoe moet je die installeren op uw computer? Ons team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat de software-installatie zonder problemen verloopt.

Elke computer is onbruikbaar is zonder software. Kom voor advies en ondersteuning naar Z&S Computers in Shopping 3 te Genk, Limburg.

 

Contacteer ons

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons, bel onze klantendienst op:0483/23 35 64 of 089/21 42 06, mail: service@zscomputers.be. Of kom even langs in onze winkel in het centrum van Genk (shopping 3), ons adres is: Sint Martinusplein 11 Bus 19 in Genk (Limburg)

 

MEEST BEKEKEN PAGINA’S:

Computer herstellingen Limburg – Computer problemen Limburg – Computer Software ondersteuning – Computers Onderdelen – Laptop reparatie Limburg – GPS reparatie – laptops klein handel/particulieren – Laptops groot handel Limburg – Computeronderdelen verkoop Limburg  – Reparatie computers Limburg –  Computer herstellingen Limburg – GPS navagatie systemen verkoop Limburg – Laptops reparatie Limburg Genk – Laptops groot en kleinhandel Genk – GPS Navigatie systemen