Computer problemen oplossen Genk Shopping 3

computer problemen oplossen limburg
Iedereen die computer problemen heeft in Limburg kan terecht bij ZS Computers gelegen in Genk Shopping 3. Wij zijn een onafhankelijk en erkend reparatiebedrijf en onze technische dienst bestaat uit specialisten die in staat zijn om elk pc probleem op te lossen.

Wij verlenen PC Hulp of computer service aan huis, op kantoor of op school.   Onze professionele personeel kunnen bijvoorbeeld ook zorgen voor uw internetaansluiting, het aanleggen van draadloze netwerken, het aansluiten van computers, het installeren van software of het beveiligen van uw computers. De reparatie wordt uitgevoerd door deskundig en ervaren personeel, vanzelfsprekend met garantie.

 

Computer problemen oplossen (laten)

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening/dienst na verkoop, en het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard- en software, e-mail-instellingen, internetverbindingen, virusproblemen en dergelijke. In de computerzaak is er een goed uitgeruste werkplaats en zijn veel vervangende onderdelen op voorraad. De meeste computer problemen kunnen we vrij snel oplossen.

 

Wij kunnen elk computer of laptop probleem oplossen

Ook als nieuwe computers of laptops elders zijn aangeschaft, kunt u deze door Z&S Media gebruiksklaar laten installeren en gegevens (zoals documenten, foto’s of e-mail berichten) van een oude systeem laten overzetten. Dit alles kan zonder afspraak. Tijdens de openingsuren kunt u uw computer met problemen aanbieden. Hierna wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd en krijgt u bericht wanneer deze gereed is.

 

ENKELE REDENEN OM UW PC PROBLEEM BIJ ONS TE LATEN OPLOSSEN

Wilt u op een persoonlijke en oprechte manier geholpen worden tegen een betaalbare prijs?  Z&S Media biedt u graag een oplossing. Wij zijn zeer gekend in pc en laptop problemen oplossen in Limburg tot ver daar buiten.

Computer problemen oplossen (laten)a- Scherpe prijzen voor reparatie van laptop en computer.

b-U weet meteen wat de reparatie gaat kosten

c-U ontvangt steeds een offerte

d-Deskundige medewerkers

e-Laptop reparatie binnen enkele dagen

f-Wij staan garant voor betaalbare kwaliteit

g-De beste service voor de scherpste prijs

h-Garantie en een uitstekende dienst na verkoop!

Kom even langs in onze winkel te Genk zodat we uw uw probleem kunnen bekijken en oplossen.

Voor elke computer probleem een passende oplossing

Onze computerwinkel ligt in het centrum van Genk (shopping 3) en wij zijn goed bereikbaar met de auto.
Ons adres is: Sint-martinusplein 11 bus 19   3600 Genk.

De klantendienst is bereikbaar op het telefoonnummer + 0032/483 23 35 64 of via mail op service@zscomputers.be.

MEEST BEKEKEN PAGINA’S:

Computer herstellingen Limburg – Computer problemen Limburg – Computer Software ondersteuning – Computers Onderdelen – Laptop reparatie Limburg – GPS reparatie – laptops klein handel/particulieren – Laptops groot handel Limburg – Computeronderdelen verkoop Limburg  – Reparatie computers Limburg –  Computer herstellingen Limburg – GPS navagatie systemen verkoop Limburg – Laptops reparatie Limburg Genk – Laptops groot en kleinhandel Genk – GPS Navigatie systemen