Computer onderdelen

 

computer onderdelenComputeronderdeel nodig? Z&S Media heeft een groot assortiment computeronderdelen. Veel van deze computeronderdelen zijn op voorraad. Voorbeelden van computeronderdelen die wij voeren zijn behuizingen, voedingen, moederborden, processoren, videokaarten, harde schijven, cardreaders, geluidskaarten en uitbreidingskaarten.

Naast deze computeronderdelen kunt u ook bij ons terecht voor netwerkapparatuur, randapparatuur, opslag, bluetooth, software, supplies en kabels. In principe leveren wij alle computeronderdelen van alle merken. Ook bij de categorie “computeronderdelen” kunt u van ons een deskundig advies krijgen. De juiste keuze van bijvoorbeeld de juiste processor, videokaart of uitbreidingskaart is niet altijd eenvoudig. Dat geldt ook voor het kopen van de juiste software.

 

PS: Indien de laptop reparatie niet meer mogelijk of duurder is en u besluit bij ons een andere laptop aan te schaffen, kunnen wij de gegevens van uw oude laptop in de meeste gevallen toch nog overzetten naar uw nieuwe laptop. U kunt dan toch nog verder werken met uw oude bestanden.